Be Your Own Pet

1-2-3 ROCK! Så kort kan man egentlig beskrive dette albumdebuterende band, der fyrer en energiudladning af gennem en noget ujævn gang punk-rock. De fire teenagere fra Nashville, som knap nok har forladt high school, er allerede et varmt navn i hjemlandet. Rolling Stone Magazine har dem på en ’10 Artist to Watch’-liste, og deres ukomplicerede rock har kastet en opvarmningstjans for Kings of Leon af sig.

Måske er det ikke helt fair at bedømme et band ud fra medlemmernes alder, men i Be Your Own Pets tilfælde synes det rimeligt. For bandet lyder netop som en flok utilpassede teenagere, der ikke helt ved, hvor de skal gøre af al energien. Humørsvingningerne er der også, for der opereres både med det legesyge og nærmest fjollede i singlen ‘Adventure’ til det decideret hysteriske i ‘Bog’ og ‘Girls on TV’, hvor sangerinde Jemina Pearl får skreget frustrationerne ud.

Men mon ikke også de fleste teenagere har prøvet at blive sendt ind på værelset, når de bliver for urimelige? Det gælder også disse fire, for det meste af tiden er de bare voldsomt irriterende. De 2.30 minutter lange sange er nok sjove bekendtskaber i små doser, men det er den samme basrundgang på alle numrene, og den ru fræsende guitarlyd bliver ligeledes gentaget et par gange for meget. I længden er det bare meget trættende at lægge ører til.

Be Your Own Pet. 'Be Your Own Pet'. Album. XL Recordings/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af