Gettic

Man kan med rette tillade sig at have visse forventninger til produceren Gettic’s debut album. Trods sine kun 20 år, har han tidligere tiltrukket sig opmærksomhed med gode beats til Jokeren, Mass, Gisli og Tjes Boogie. Samtidigt medvirker en perlerække af danske rappere plus enkelte udenlandske på ‘Mit første album’. Blandt gæsterne er Per V, Clemens, Alex, Niarn, UFO Yepha og Tha Liks.

Gettic byder både på club-hiphop, soulfyldte beats og poppet r’n’b. Forkærligheden til synth-baserede bangers dominerer dog lydbilledet albummet igennem, og de storladne produktioner giver albummet et meget ens udtryk. En skam han ikke giver flere prøver på den mangfoldighed og det store talent, han så absolut råder over. Det havde ikke gjort albummet mindre helstøbt, men mere spændende.

De fleste af gæsterne holder et stabilt niveau, men uden at levere skelsættende præstationer. Bedst er canadiske Rich London på ‘Mr. Black’, og altid træfsikre Gisli slutter albummet flot af på hiphop-balladen ‘What I Grab Mics For’. Et nummer hvor beat og rap går op i en højere enhed.
Højdepunkterne er for få, men man efterlades ikke i tvivl om, at Gettic har talentet. Det bliver bare ikke udfoldet helt i denne omgang.

Gettic. 'Mit første album'. Album. Primo Entertainment/MBO.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af