Ms. John Soda

Sprøde samplede beats og trommer, velspillede mikro-rytmiske guitarer og spinkle synthesizer-figurer. Ligesom søskende-bandet Lali Puna fortsætter tyske Ms. John Soda ud af de indietronica-tangenter, som Markus og Micha Acher med The Notwist slog an henover årtusindeskiftet.

Hvor storebror Marcus ved siden af The Notwist har Valerie Trebejlahrs æteriske stemme som tillæg i Lali Puna, er lillebror Micha i mindst ligeså så godt selskab med den lidt mere kontant formulerende Stefanie Böhm, som han udgør den sangskrivende grundstamme sammen med i Ms. John Soda. Men hvor Lali Puna på deres sidste studie-album, ‘Faking the Books’, blev lidt for komfortable med den rigtige formel, er der lidt mere variation og luft under vingerne på nærværende duos andet album.

Det er følsomt ind til benet og aldrig mere personligt, end at lytteren selv får lov til at tænke med. Lyden er som electropop fra en værktøjskasse beklædt med plys. Mens guitaren, skiftevis rå og poleret, bekvemt glider ind og ud blandt de elektronisk manipulerede toner og det konstant åndende beat, folder Böhm’s stemme sig ud som en monoton fortæller fra den digitale tidsalder. Det er musik, der kildrer dig blidt i hjernebarken og kradser lidt under fødderne.

Ms. John Soda. 'Notes and the Like'. Album. Morr Music/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af