Girls in Hawaii

Det starter ellers så godt på ‘From Here to There’, for åbningsnumrene ‘9 A.M.’ og ‘Short Song for a Short Mind’ er fine sommerlige popnumre med fuglefløjt, legende guitarmelodier og vokalharmonier. Men herefter kommer belgiske Girls in Hawaii, der trods navnet udelukkende består af mænd, ikke rigtigt ud af stedet.

Vi bevæger os rundt i den fløjsbløde indiepop, hvor den akustiske guitar bakkes op af keyboardmelodier, afdæmpede trommer og forsigtig vokal. Nok leveres det stilsikkert, men også uden det skæve indslag, som ofte gør en plade rigtig god. Chancer bliver der ikke taget mange af, og derfor kommer pladen til at lyde lettere ensformig og ingen af sangene bidder sig for alvor fast i øret.

Kendere af lo-fi-rockerne i Grandaddy vil nok nikke genkendende til det drømmende lydbillede, men Girls in Hawaii mangler noget af den kant, det amerikanske band besidder. Måske lige med undtagelse af nummeret ‘Flavor’, hvor der bliver sat strøm på guitaren, hvilket skaber tyngde i forhold til de mere luftige indiepopballader.

Girls in Hawaii. 'From Here to There'. Album. Slow Shark/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af