Jim Noir

England har gennem en årrække oparbejdet en god succesrate for musikprojekter, hvor enlige musikere i ‘samarbejde’ med deres software kreerer nyskabende og/eller interessant musik. Jim Noir fra Manchester er ingen undtagelse, og debutalbummet ‘Tower of Love’, indspillet og produceret af ham selv, er endnu et kvalificeret bud på, hvor godt det faktisk kan blive selvom man er på egen hånd.

På ‘Tower of Love’ river Jim Noir inspiration ned fra de musikalske retro-hylder, hvilket der er kommet et ret delikat og fint album ud af. Nogle gange lyder numrene som et soundtrack til film om den vilde parisiske ungdom fra midt-60’erne. Andre gange svæver Jim Noir rundt i et solfyldt surferunivers, med Beach Boys godt placeret som det centrale midtpunkt, og eksperimenterer med solbleget pop.

Trods de markante inspirationskilder bliver ‘Tower of Love’ aldrig en ligegyldig pastiche. Man bliver glad i låget af at høre Jim Noir synge enkle sange om alt fra fodbolde skudt ind i naboens have, til favorit-tonearten på ‘Key of C’, og derfor kan dette album meget vel, for undertegnede, gå hen og blive soundtracket til den forestående sommer.

Jim Noir. 'Tower of Love'. Album. My Dad Recordings/Warner.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af