The Tyde

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det altoverskyggende element i The Tydes univers surfing. Det gennemsyrede både tekster og artwork på de to første album, og gør det også på treeren ‘Three’s Co.’. Sommeren skal tilbringes på stranden med øl og bål, synes at være budskabet fra L.A.-bandet.

The Tyde spiller den slags ‘california cool’ velklingende guitarpop, der var kendetegnende for bands som The Byrds i 1970’erne, og som gav The Thrills lidt af et gennembrud i 2003. Forsanger i sidstnævnte band, Conor Deasy, gæsteoptræder da også på den syng med-venlige ‘Brock Landers’, der godt kunne blive et sommerhit. For The Tyde er bedst, når tempoet er i vejret, og de mange ballader er bare ikke helt så fængende som de rendyrkede popskæringer.

Pladen er lettere længselsfuld og nostalgidyrkende, mens tekstuniverset hylder de simple glæder i livet som at gå ud med vennerne, stranden, solen og det allervigtigste: surfing. ‘Three’s Co.’ er en udmærket plade til strandfesten en varm sommeraften, men særlig langtidsholdbar er den næppe, for selvom melodierne er udmærkede, så bliver udtrykket lidt for ensformigt i længden.

The Tyde. 'Three's Co.'. Album. Rough Trade/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af