Thomas Dybdahl

Hvis man har udgivet tre smukke album og er blevet kendt og elsket for intense koncerter, så skal man godt nok gøre sig umage for at ødelægge et box-set bestående af netop de tre album og en live-dvd.

Og det gør norske Thomas Dybdahl da heller ikke. Hverken ødelægger sit Oktober-stemnings box-set eller gør sig specielt umage. Faktisk er det så lige-ud-ad-landevejen, som sådan noget vel kan blive. De tre skiver og så en dvd, der har været ude i Norge i snart tre år. Med andre ord, ikke meget nyt under solen for nordmandens mange danske fans, bortset fra tracket ‘Damn Heart’ fra filmen ‘En soap’.

Opsamlingssættet er derimod en fremragende introduktion for dem, der endnu ikke har stiftet særlig stort bekendtskab med Dybdahl og hans præcise stemningsbilleder af tiden, hvor sommerens sidste energi forlader kroppen og vinterens dvale så småt lægger sig.

Introduktionsglæden består mest i de tre album, der er mange timers lytning værdige. Dvd’en hører nemlig til i den kedeligere ende. Koncerten er fin, men dokumentaren og videoerne er nærmest søvndyssende.

Heldigvis forlyder det, at Dybdahl snart udgiver et nyt album. Bare han har gjort sig umage.

Thomas Dybdahl. 'Oktober Trilogi'. Album. Copenhagen.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af