Sara Indrio

Danske Sara Indrio er klar med opfølgeren til sit debutalbum ‘Dark Clouds, Silver Linings’ fra 2004. Hun er en af den slags musikere, som virkelig formår at gøre det, de er absolut bedst til og udnytte deres talent til fulde. Dette betyder heriblandt at skrive, spille og producere en bunke bevægende og smukke sange, og herefter udgive dem på eget pladeselskab Tralala Productions.

På ‘While We Dream’ henter hun inspiration i den amerikanske singer/songwriter-tradition og tilpasser den, både musikalsk og tekstmæssigt, sit eget meget feminine og vemodige univers. Klassiske temaer om kærlighed, håb og længslen efter en fuldkommen lykke med sit hjertes udkårende bliver nænsomt udforsket og ufiltreret videreleveret. Det gør lidt ondt i hjertet at høre hendes fine røst indtrængende bede sin elskede om ikke at forlade hende.

Sin baggrund som percussionist bruger Sara Indrio som et velvalgt og elegant supplement til sine sange og introducerer et bredt udvalg af instrumenter, med alt fra klokkespil til kalimba, til at understøtte sine sange, hvor den gode melodi og tekst ellers har den primære tyngde. Sara Indrio markerer sig med ‘While We Dream’, som en af de absolut mest interessante og lovende singer/songwriters på den danske musikscene.

Sara Indrio. 'While We Dream'. Album. Tralala Productions/A:Larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af