Bob Sinclar

Fransk house må med misundelse se tilbage på dengang, hvor genren og landet gik i ét og dominerede den elektroniske scene. Siden dengang er flere beats gået gennem mikseren, og andre genrer og lande er nu i front. Bob Sinclar, fransk forgangsmand, topproducer og dj, har været med siden 1998 og sat sit præg på housen, men er nu tilsyneladende faldet godt og grundigt af på den.

Manden bag club-klassikere som ‘Gym Tonic’ og ‘The Beat Goes On’ kan stadig producere hits, men uden samme karisma og kølighed som tidligere. Western Dreams indeholder ‘Love Generation’, som allerede har plaget utallige dansegulve, og den nye single ‘World, Hold On’ når med sikkerhed deropad. Men Bob Sinclar har mistet sit ellers suveræne gehør for at gøre housen til mere end blot fire fjerdedeles takter. Houserytmerne præger ganske vist hele albummet, men denne gang kommer musikken aldrig ud af klistret fra popmusikkens kedelige og anonyme indpakning.

Bob Sinclar tager sig godt betalt som en af de største dj’s, men succes og kvalitet har som bekendt aldrig været hinandens synonymer. Alligevel må man forvente mere af Bob Sinclar, når selv undertegnede, som ellers har en svaghed for pop-house, står af. Kære Bob, navn og rygte gør det så langt fra alene. Der skal ganske enkelt mere til. Meget mere.

Bob Sinclar. 'Western Dreams'. Album. Yellow Productions Recording/Warner.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af