Razorlight – stadionlyd på Loppen

Der var smæk for skillingen denne aften på Loppen. De hoppende, hujende fans på de forreste rækker fik deres skråle-med-omkvæd, og de mere skeptiske nede bagved fik serveret en overraskende rå garagerock at pille i.

Britiske Razorlight lagde herligt anmassende ud med en række hårdtpumpende numre, der blandt andet inkluderede ‘Rip It Up’ fra forrige års debutalbum og hittet ‘In the Morning’, der er den kommende opfølgers førstesingle.

Der fes dog en del luft ud ballonen, da de fire briter derefter kastede sig over et par nye og ukendte sange som ‘Fall to Pieces’ og ‘Back to the Start’, der desværre vidner om, at Razorlight bevæger sig i en mere poppet retning. De fandt dog det larmende rockspor igen med numre som ‘Stumble and Fall’ og ‘Don’t Go Back to Dalston’, og sluttede elegant settet af med en dragende version af balladen ‘In the City’, der endte i et buldrende inferno.

Razorlight skulle egentlig have varmet op for aflyste The Rolling Stones i Horsens i sidste uge, og måtte altså se de 80.000 stadiontilskuere udskiftet med det lille intime Loppen. Det forhindrede dem dog ikke i at medbringe en stadionlyd med masser af rumklang på sang og trommer og en række overperfektionistiske roadies, der skulle stemme guitarer og trommelyd hele tre gange, inden koncerten kunne begynde, og som også var inde på scenen og ‘ordne’ før de obligatoriske tre ekstranumre, der blandt andet talte ‘Golden Touch’, blev eksekveret.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af