Devin The Dude – søndagshygge

Der var dømt søndagshygge på Lille Vega, og efter en ellers glimrende opvarmning med DJ Cars10 og Paulo så det ud til, at det ville blive svært at vække publikum ovenpå en hård weekend. Men der er kun én Devin The Dude, og hans smilende og lallende attitude kan ikke undgå at smitte af på de tilstedeværende.

Til den tunge basgang fra nummeret ‘To Tha X-treme’ og med åbningslinjen: »Man I’m so high, I haven’t landed yet, don’t know if I will / ever come down from this buzz that I feel« var stilen lagt an. Med ét vendte stemningen, der blev fyldt op foran scenen, armene røg i vejret, og duften af cannabis spredte sig i salen. Devin var uden hypeman på scenen, og han fik heller ikke meget hjælp fra sin dj, der stod stille som en statue og kun anstrengte sig, når han skulle trykke play eller stop på cd-afspilleren.

Det betød, at Devin skulle levere et one-man show, og det er han om nogen rapperen, der kan. I rollen som både rapper, romantiker, sanger og danser, og med lyrik der er et standup-show værdigt, gav han smagsprøver fra sine tre albums. Hans helt unikke måde at udtrykke sig på, gør selv de mest kliché-fyldte tekster om damer og weed til en oplevelse.

Der er ikke mange andre rappere, som kan få publikum til at bryde ud i grin midt i et vers. Selvom showet var en gentagelse af hans optræden på Took It i 2005, og det kun varede 40 minutter, så kan jeg ikke komme i tanke om et sted, hvor jeg hellere havde tilbragt min søndag aften.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af