Viva Voce

Viva Voce betyder noget i nærheden af, at tale direkte fra munden eller være verbal uden filter. Sådan er det egentlig også med Kevin og Anita Robertson fra Portland-bandet med selvsamme navn. De er lige på og direkte både musikalsk og tekstmæssigt. Som de slår fast med en af albummets sange, ‘We Do Not Fuck Around’.

Gruppens tredie album har fået den lettere makabre titel ‘Get Yr Blood Sucked Out’, og den referer til, hvad der sker, når man møder djævlen i forklædning som en charmerende guitarist, der prøver at sælge dig sine sange. Du vil battle ham i helvede næste gang. Og på en måde er det svært ikke at falde i lige præcis dér, og lade i hvert fald sit sind suge ud for en kort periode, for derefter overlade det helt og aldeles i ægteparret Robertsons varetægt de godt 50 minutter pladen varer.

Og hvad skal man så kalde det de to har gang i? Moderne rock måske. Et interessant clash af 70’er-psykedeliske toner, vilde guitarsoloer, indiepop når det er bedst, sukkersøde 60’er-agtige vokalharmonier og så lige toppet med lidt americana-vibe. Man bliver musikalsk hevet rundt fra Nord- til Sydstaterne, og gennem årtiers musikalske eksperimenter. Det er helt sikkert originalt, det Viva Voce har gang i, og det holder hele vejen hjem til Portland, Oregon.

Viva Voce. 'Get Yr Blood Sucked Out'. Album. Full Time Hobby/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af