The Whitest Boy Alive – sprællevende hvide drenge

Søndag. Erlend Øye, nu i forklædningen The Whitest Boy Alive, indtager scenen på Lille Vega. Der er lagt op til lækre pop grooves og smuk vokal, til en kold øl og bedre søndagshygge end fjerner og sofasovning.

Og så: »It’s Saturday, not Sunday«. En kontant, virkelighedsfortrængende kommentar fra bassist Marcin Öz bliver et kvarter inde i koncerten fulgt op af en humoristisk hilsning til blandt andet Snap!’s ‘The Power’ og Stardusts ‘Music Sounds Better With You’. Beatene var tunge, synthen massiv og Øye i hopla. I værste ‘running man’ stil dansede han rundt på scenen og publikum kunne slet ikke få nok.

På magisk vis blev Özs ord til virkelighed. Det var pludselig lørdag igen, og salen kogte. Væk var søndagsstemningen og forventningen om en magelig koncert. Og selv om tempoet dalede en smule, når sangene igen blev taget fra The Whitest Boy Alives eneste udgivelse ‘Dreams’, så smittede de fire musikeres energi og glæde, så publikum både klappede og sang med.

To gange blev Øye og hans tyske kumpaner jublet ud til ekstra numre, så de endda måtte hive ‘Fireworks’ frem igen, og denne gang viste Øye sin umiddelbare glæde ved sågar at stage dive, og nærmest svømme gennem havet af taknemmelige hænder. Sikke en lørdag.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af