Michael Mayer

Michael Mayer er superstjernen, der definerer standarden på clubscenen uden- og indenfor Tyskland. Lige bortset fra det fejlslagne soloalbum ‘Touch’, har han forkyndt en hel generation af ravere med Cologne-lyden fra Kompakt-bunkeren. Som dj nåede han et højdepunkt med den stemnings- og følelsesmættede mix-cd fra Fabric-serien, men han har stadig mere på hjerte på forsættelsen af Kompakts egen Immer-opsamling.

De komplette lydmalerier med perspektivtegning, nuanceringer og fremdrift, det hele er der. Indledningsvis knitrer et jazz noir-modus, der svømmer over i deep house-eksperterne Brooks’ elektropindemadder og Chicago-houseinspirationer fra Pascal Schäfer. Herfra overtager de tilbageholdte højdekurver i Crowdpleaser & St. Plombs messende bjergbestigning ’18 Years’, SCSI 9’s snehvide panoramalandskaber og med afveksling i Justus Köhnckes og Lindstrøms fasemodulerende discoloops, der gravrøver Giorgio Moroder og ABBA (hvis ellers Björn og Benny havde smidt syngedullerne ud og stukket næsen dybere i narkokrukken).

Ekskursionerne og den eklektiske opbygning er fagkyndigt sammensat og med tydelige, personlige aftryk fra en længselsfyldt afsender. De mayerske smagsløg for tracks, der går under radaren, klæder helheden og bedre reklameværdi kan de medvirkende vist ikke få. Forvent den snart snurrende på en café nær dig.

Michael Mayer. 'Immer 2'. Album. Kompakt/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af