Björn Norestig

Der er højt til loftet på den 24-årige svenskers debutalbum. Vi bevæger os fra 70’ernes storladende Las Vegas-lyd med blæsere, orgler og kor, og selvtilliden i god behold, til britisk-inspireret, indadvendt og skrøbelig indiepop. Fælles for de forskellige genrer pladen berører er, at det hele er utrolig cool og overbevisende gennemført. Norestig er ganske enkelt hamrende talentfuld, både som sangskriver, sanger og musiker. Og fører med denne plade den gode svenske sangskrivertradition videre.

Pladens højdepunkter er det klassiske popnummer ‘We Can Make It Last’, der pumper et solidt vers op til et fængende omkvæd, der med det samme sætter sig i baghovedet hos lytteren. Norestig rammer også plet med det folk-inspirerede titelnummer og pladens sidste nummer ‘Little Oak’, der majestætisk fortæller en historie om at tro og turde følge hjertet, smukt akkompagneret af Norestigs akustiske guitar.

‘Hello Inside’ er en overbevisende debut fra et ungt talent og endnu et vidnesbyrd om, at svenskerne huser mange slidstærke, unge sangskrivere med internationalt potentiale. Björn Norestig bør i hvert fald gå en lovende fremtid i møde.

Björn Norestig. 'Hello Inside'. Album. West Side Fabrication/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af