Plus Device

Plus Device er mere hemmelig end Secret Service og MI5 tilsammen. Identiteten er mørkelagt som electropionererne Underground Resistances maskeringer og hele Drexciya-dynastiets mange forgreninger. Forvent ikke en åben dør, hvis du vil nærmere. Bandhjemmesiderne er Fort Knox i lukkethed og rejser flere spørgsmål end svar. Men hvem er duoen så?

De har udlagt brødkrummespor på numrene ‘Body Heat’ og ‘Ultra Seductive’. Sammenlign henholdsvis med Jimmy Edgars ‘My Beats’ og Morgan Geist (Metro Area) og du er nærmere et svar på de ansigtet af de to usynlige venner. Hvis ikke, må det være Edgars nabo, der har opstillet spionmikrofoner.

Men hvis man forfølger formodningen, har negativerne fra Edgars plade ‘Color Strip’ fået sit eget eksponerede liv på ‘Puncture’. De glatte lag er fjernet og der er skåret ind til benet med en fornyet maskinpark og de formørkende gardiner rullet for. Bare tag den gennemgående elektriske, punkterede funk eller syreelectroen på ‘Our Pleasures’ med robotstemmer fra den yderste afkrog af galaksen – de handler sjovt nok om, tror det eller ej, sex.

‘Drømmer androider om elektriske får?’, spurgte Philip K. Dick engang. Plus Device drømmer våde drømme om Aphex Twin, Egyptian Lover og Prince i en ménage à trois med Kraftwerk på sidelinien. Deres electro-jamsession og frie synthradikaler går helt berserk på ‘My, To Make You Feel’, som et efterspil til sidste kinddans på en romantisk aften: »Put your ass up«, er blandt de frække ghettobass-opfordringer på den flødesmurte ‘Sexual Harassment’… Forspil, opbygning, forløsning, efterspil. Opnå det hele på ‘Puncture’.

Plus Device. 'Puncture'. Album. Hefty/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af