Husky Rescue

Det finske band Husky Rescue fortsætter i det bløde filmiske univers på deres andet album. De 10 små sange ligger og ulmer i et lydbillede spækket, både med elektroniske flader og kantede, rockede figurer. Enkelte steder lyder de som franske Air, andre steder måske mere som Saint Etienne med kant. Det hele er fantastisk billedskabende og fungerer uden tvivl godt som soundtrack til storbyen og dens uforløste drømme, forventninger, kærlighed og svigt. Forsanger Reeta Leena Korholaâs vokal er både fræk og forførende og bidsk på samme tid.

Højdepunkterne er ‘Blueberry Tree Part 3’ der bevæger sig langsomt fra kantstensniveau til langt over hustagene med guitaren helt i front. Det mystiske og forførende ‘Hurricane’ med en refræn, der emmer af mystik. Og ‘Diamonds in the Sky’ – en lille, fin popsang, der svæver oppe under skyerne, i modsætning til ‘Nightless Night’, der skrøbeligt er båret af stramme guitarfigurer i gulvhøjde.

‘Ghost Is Not Real’ er en stille og afdæmpet plade med masser af små, fine detaljer i lydbilledet. Det er ikke alle 10 numre, der er lige velskrevet, men indpakningen og udtrykket er temmelig overbevisende, og det er derfor meget svært ikke at lade sig forføre bare en lille smule. Denne plade bør befinde sig i din mp3-afspiller under spillelisten for storbytanker.

Husky Rescue. 'Ghost Is Not Real'. Album. Catskills/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af