Little Barrie

London-trioen Little Barrie, med vidunderguitaristen Barrie Cadogan i front, fortsætter den groovy bluesrock på deres andet album. Det er temmelig svært at forholde sig helt i ro, når de små sange hopper og danser derud af. Men netop den konstante energi, der præger langt hovedparten af sangene, går visse steder ind og forstyrrer og gør dem temmelig upersonlige.

Det lyder nemlig i høj grad som om drengene har jammet sig godt og grundigt frem i øvelokalet, hvilket giver pladen et lidt ufærdigt touch. Et godt groove og et par banale strofer er ganske enkelt ikke nok til at holde interessen kørerne i længere tid ad gangen.

Enkelte steder er det dog svært ikke at lade sig forføre en lille smule, som i ‘Love You’, der nærmer sig lyden fra The Who-klassikeren ‘My Generation, i ‘Yeah We Know You’, en lille stram popsang, hvor guitarfigurerne får frit spil og i ‘Green Eyed Fool’, der er cool retro-rock, når det er bedst med All-Stars på fødderne og sixpencen på sned.

Som helhed er der dog lidt for langt mellem snapsene. Bandet burde overveje at tildele sangskriverprocessen lidt større værdi, og udnytte de potentialer medlemmerne åbenlyst besidder. Livet er for kort til gymnasie-rock.

Little Barrie. 'Stand Your Ground'. Album. Genuine/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af