Au Revoir Simone – elektronisk drømmestøv

»Just make a wish and everything comes true«, sukkede Brooklyn-pigerne sødt i nummeret ‘Backyards’ undervejs i deres koncert på Loppen mandag aften. Og illusionen om, at en fe når som helst kan komme forbi og drysse lidt drømmestøv over ens småtrivielle dagligdagsliv, blev virkelig den times tid Heather, Erika og Annie fra Au Revoir Simone var på scenen.

På rad og række stod de bag deres keyboards og osede af sødme og stof som drømme er gjort af. Mørkebrunt pandehår, der dækkede for øjnene, 70’er kjoler og søde smil på læberne. Har man forestillinger om det perfekte pigeliv, repræsenterede trioen den fulde pakke. Forestil dig virkeliggørelsen af Airs ‘Cherry Blossom Girl’.

De elektroniske popperler blev, som koncerten skred frem, sat fint på snor, og det var ganske forfriskende at opleve, at en koncert rent faktisk godt kan fungere, når musikere står ganske stille bag deres keyboards. Pigernes underspillede stemmer blandede sig fint med deres simple kompositioner.

Men til trods for, at gruppen har to albums at spille af, så blev det unægtelig en kende kedeligt undervejs og en smule langt i spyttet. Variationerne var for små, numrene for ens og lige meget hvor meget sødme og tryllestøv pigerne dryssede ud over publikum, så manglede der noget skarphed og kant til at bryde alt det pæne, og give formen indhold.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af