Au Revoir Simone

Hvis The Pipettes er din lørdag aften, så er Au Revoir Simone din søndag eftermiddag. Den synkront charmerende pigetrio fra Brooklyn har på samme måde som de tre englændere bladret gamle plader igennem, destilleret de gode melodier og serverer dem i en smuk produktion, der lyder mere classic end gammeldags.

De har håndklap i håndtasken, men først og fremmest er det deres ferme håndtering af synthesizerne, trommemaskinen og vokalerne, der er værd at bemærke. De har ikke lyttet forgæves til Stereolab, men frem for at fortabe sig i udfordrende intellektualisme, strikker de deres fine numre efter en mere genkendelig og ligefrem popskabelon.

Ikke mindst det fine pophit ‘Sad Song’ og den forårssummende ‘Fallen Snow’, er værdige opfølgere på deres elegante gennembrudsnummer ‘Through the Backyard’ fra 2005. Ligesom albumåbneren ‘The Lucky One’ burde være indledningen til ethvert slag Trivial Pursuit over eftermiddagsteen.

Der er ikke vintage blondetrusser over hele tørresnoren, men stilen holdes højt albummet igennem. Når sangene ikke lige kryber direkte ind gennem øret og uundgåeligt får en til at nynne med, så nusser de behændigt dine danseglade fødder og gør din dag lidt smukkere.

Au Revoir Simone. 'The Bird of Music'. Album. Moshi Moshi/Coorporative/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af