Tokyo Police Club

Syv sange på 16 minutter. Det siger næsten sig selv, at der er fart over feltet, og det er der også, når Tokyo Police Club lukker op for deres energifyldte garage-rock, som visse steder nok minder lidt om The Strokes, der nærmest dannede skole inden for genren i starten af dette årtusinde. Det er der ikke noget galt i, for selvom Tokyo Police Club næppe bærer noget nyt til musikhistorien, er de alligevel et lyt værd. Ep’en er nemlig ganske vellydende, og på trods af den korte spilletid er der godt med afveksling i numrene.

‘Cheer It On’ og ‘Nature of the Experiment’ er guitarrock med masser af kant og en tung basgang på sidstnævnte, mens ‘La Ferraise’ er en fin, lille ballade, der dog rocker ud til sidst. Og det er netop i den rå og skarpskårne rock, at bandet har sin styrke.

Positiv respons fra diverse blogs og Myspace har allerede været med til at sikre bandet en vis live-succes, og hvis ep’en giver et nogenlunde fingerpeg om, hvordan et kommende album kommer til at lyde, kan vi kun glæde os. Det er godt og stramt skruet sammen, det Tokyo Police Club laver, og det også nødvendig, når sangene sjældent varer over to minutter.

Tokyo Police Club. 'A Lesson in Crime'. Ep. Memphis Industries/V2/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af