Skambankt – det blei en del eksplosjona!

Skambankt spiller højt. Skambankt spiller hurtigt. Skambankt spiller godt! Så enkelt kan fredagens koncert med den norske fire-mands gruppe opsummeres, for bandet beskæftiger sig ikke med meget andet end at få spillet deres punkede rocksange og få publikum så meget med som muligt.

Befriet for alle de typiske rock’n’roll attituder, spiller bandet tight og energisk og koncentrerer sig mest om at lægge energien i musikken og ikke så meget i attituderne. Terje Vinterstø var dog ikke bange for at tale til publikum mellem numrene, og som forventet fik Ungdomshus-kaoset i København nogle kommentarer med på vejen. Skambankts musik kan vel også betegnes som en slags soundtrack til de ‘revolutionære’ aktivister, så det virkede næsten naturligt, at bandet kom ind på dette emne.

De nye numre fra ‘Eliksir’ blev godt blandet med lidt ældre sange fra ‘Skambankt’ og ‘Skamania’, og selvom det kan være svært at skelne nogle af numrene fra hinanden i kampens hede, formåede Skambankt at fastholde størstedelen af publikums interesse koncerten ud. Ikke overraskende var det numre som ‘Skambankt’, ‘Me Sai Nei’ og ‘Revolusjonens aggregat!’, der fik publikum til at hoppe og danse allermest, men på ingen tidspunkter faldt bandet igennem, og Vinterstø må have læst godt efter i den manual over en god koncert, som han fortalte publikum om.

Skambankt er ikke synderligt originale og variation står heller ikke øverst på dagsordenen. Men melodierne og energien er konstant helt oppe i femte gear, og så gør det ikke så meget, at Skambankt måske har visse mangler andre steder.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af