Tracy Thorn

3 6

Den engelske sangerinde Tracy Thorn, som tidligere udgjorde den kvindelige halvdel af Everything But The Girl, er klar med sit andet soloalbum, som desværre bliver et halvkedeligt bekendtskab.

Albummet indeholder 11 numre, som Thorn har indspillet med forskellige samarbejdspartnere, og det virker som om, at de fleste af disse stadig er fanget i 90’ernes elektroniske univers. Nummeret ‘Grand Canyon’ er det bedste eksempel på dette. Det minder ret meget om EBTG-hittet ‘Missing’, og man sidder som lytter i realiteten bare og venter på, at hun skal begynde at synge »And I miss you…«, men ak, der ventes forgæves, og i stedet leveres der en let omgang downtempo house, som man allerede har hørt alt for meget af.

Numrene kan inddeles i to afdelinger. De elektronisk funderede, hvor eksempelvis ‘Get Around to It’ er et pseudo-disco-baseret nummer, som fungerer ganske udemærket. Den anden afdeling er mere akustisk-orienteret, og her er åbningsnummeret ‘Here It Comes Again’, som bliver leveret uden elektronik-pjat, et ganske smukt nummer, hvor melankolien i strygerarrangementet klæder Thorns fine og lidt skrøbelige stemme.

Albummet har en vis grad af tidsløshed over sig, hvilket er fint, men det savner en smule fremsynethed og nytænkning, og det ender med at være en lidt for velpoleret og neutral oplevelse.

Tracy Thorn. 'Out of the Woods'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af