Plastic Operator

5 6

Den London-baserede duo Plastic Operator tager på debutalbummet favntag med den intelligente og veldrejede electro-pop og beviser, at de er klar til at tage kampen op mod genrens ukronede mestre fra Postal Service.

Hos Plastic Operator bliver blandingen af afdæmpede fine melodier, charmerende keyboardfigurer, voicebox, gennemførte trommebeats og pudsige skæve indfald til et samlet vognstangsvink om, at man her befinder sig i et univers, hvor det meste er tilladt, men hvor de uskrevne popregler alligevel bliver behandlet med fornem respekt.

På overfladen kan dette meget nemt lyde, som noget man har hørt før, men lytter man godt efter, vil man hurtigt opdage, at der undervejs på albummet findes små musikalske referencer til både 80’ernes computerspil, puddelhunde-guitarrock (tjek guitarsoloen på ‘Another Sound’), lækre oktavbasgange og utallige synthfigurer i bedste Daft Punk-stil, og samlet set lades der ikke noget tilbage at ønske for det popelskende øre.

Inspiration fra kunstnere Postal Service, Jean Michel Jarre og Pet Shop Boys kan og skal ikke benægtes, men dette til trods formår Plastic Operator alligevel at skabe sig et univers, der lyder ganske som deres eget. Og der er desuden ingen tvivl om, at albummet vil fungere fortrinligt som et velovervejet soundtrack til sommerens snarlige ankomst.

Plastic Operator. 'Different Places'. Album. Fine Day/Import.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af