The Stutters

Dansk/engelske The Stutters med base i Amsterdam sparker bogstavelig talt røven ud af bukserne iført rocksko, med deres glimrende debut-ep. De har da også allerede fået opbygget en lille gedigen fanskare og er blevet fast inventar på den hollandske indiescene.

Særligt ep’ens åbner ‘Vitamins’, der ulmer af ungdommelig energi og gør det temmelig svært ikke at bevæge kroppen. ‘The Oh Lisa Song’, der leder tankerne hen på tidlig Dinosaur Jr. med en stærk britisk udgave af J Mascis på vokal. Og retrorockeren ‘Yes Hat No Hat’, der på bedste The Strokes/The Libertines manér vugger derudaf, er svære ikke at holde temmelig meget af. Desværre er det hele overstået inden man ser sig om og man er nødt til at starte forfra igen.

The Stutters er ikke specielt originale i deres form og udtryk. De spiller rock ‘n’ roll af den slags der fortjener en scene, og helst en mindre en af slagsen. Den slags man ikke bare skal høre på, men mærke på sin krop. Det er der rigtig mange der gør, men drengene gør der dejligt overbevisende og håndterer deres instrumenter og vokal med stil. De må siges at leve op til de klassiske fraser fra filmverdenen, ‘kill your darlings’ og ‘keep it simple’. Hvilket jo også er den rette metode, hvis resultatet skal ramme plet.

The Stutters. 'Viva la Stutters'. Album. IRC.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af