The Brunettes

Den tjekkede og moderigtige indie-pop duo The Brunettes fra New Zealand har arbejdet hårdt for at stå, hvor de står i dag. Nu er de klar med det tredje album i rækken, og med det håber de at trænge igennem i det store USA, hvor de har fået en god deal igennem hos legendariske Sub Pop.

The Brunettes er musikalsk svære at sætte i bås. 60’ernes pige-pop grupper er tydelig inspiration hist og her, ikke mindst i forhold til bandnavnet, men også den eksperimenterende post-punk fra specielt New York-scenen har tydeligt inspireret duoen.

Pladens 11 sange ligger og bobler i vandoverfladen og frembringer ofte en følelse af ikke helt er at være færdige. Sangerinde Heather Mansfield og makkeren Jonathan Bree skiftes til at snakke, mumle og synge vokalen ud til os, til tonerne af små ekvilibristiske eksperimenter. Her er en plade, der lever ganske flot op til ordet ‘cool’, men som også besidder en lidt kedelig overflade. Det er lidt som om stå uden for vinduerne til den mest tjekkede klub i New York, hvor man kan fornemme musikken og skimte alle de fede vibes indenfor, men hvor dørmanden ikke vil lukke dig ind. Det her verdens fedeste fest, man ikke er inviteret til.

The Brunettes. 'Structure & Cosmetics'. Album. Sub Pop/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af