White Rabbits

Man kan drage en parallel til illusionens kunst med den amerikanske gruppe White Rabbits’ debutalbum. Hvide kaniner springer op af magikerens sorte bowlerhat, inden de ellevilde springer væk i alle retninger. Sekstetten White Rabbits er nemlig både ustyrlige, nuttede og fulde af popmusikkens magi.

Ud af hatten springer ti sange så forføreriske som den bedste illusion. Energiudladningen er blændende kraftfuld, ligesom gruppen skriver sange med melodisk tæft på niveau med de bedste kolleger. Sange som ‘The Plot’ og ‘Kid on My Shoulder’ sprudler af tændte guitarer og løssluppen klaverspil, der danser ekstatisk freestyle med et buldrende og pumpende rytmespor under White Rabbits’ to skæve vokaler.

Mon ikke det alt sammen har fået beslægtede bands som Tilly and the Wall og Cold War Kids til at føle en vis misundelse? White Rabbits har med deres debutalbum under alle omstændigheder trukket et par overbevisende tricks op af hatten, som bør få alle elskere af alternativ popmusik til at lægge ører til dette nye kuld musikere.

White Rabbits. 'Fort Nightly'. Album. Say Hey/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af