Former

I en mystisk, lyserød folde-ud-indpakning finder man den ene del af Formers dobbelte udgivelse, der tæller to sider af kulminationen af Martin Linds musikalske rejse. ‘Secretely Flowing’ er den lettilgængelige, sukkersøde og melodiske pop, der fint egner sig til P3 eller en grå søndag eftermiddag.

Martin Linds egen musikalske rejse tæller blandt andet grungebandet Boghandle først i halvfemserne og senere det eksperimenterende Deepfried Toguma. Men Martins fortid i disse bands er svære at spore på ‘Secretely Flowing’, hvis udtryk er langt mere poleret.

På fem af sangene får Former selskab af skuespillerinden og sangerinden Annevig Schelde Ebbe. Hendes stemme er et behageligt bekendtskab, der til gengæld ikke efterlader det helt store varige indtryk. Martin selv er langt mere modig, når det gælder vokaler, som han leverer med den helt rigtige rockattitude.

Pladen har sin virkelige styrke i kompositionerne, hvor det ikke skotter på de store melodiske armbevægelser. Desværre får kompositionerne ikke helt det store rum i produktionen, som de fortjener, og i stedet for at pladen tager lytteren med på en rejse, må vi nøjes med at danne os et indtryk fra en lille scrapbog.

Former. 'Secretely Flowing'. Album. Formermedia.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af