Liars – mildt skuffende kultrock

Klædt helt i hvidt gjorde Liars’ karismatiske og ganske veloplagte forsanger og frontmand, Angus Andrew, Loppens lave scene til sin egen, da gruppens igangværende album-tour bragte dem forbi København. Andrews sære spasmer, uventede vokaludbrud og noget aparte ansigtsudtryk overbevidste sammen med resten af det velspillende, amerikanske kultband hurtigt publikum om, at deres gode live-rygte stadig er velfortjent.

Desværre stod det ligeså hurtigt klart, at Liars rent musikalsk er næsten ligeså langt fra deres storhedstid i live-sammenhæng, som de har været det på deres seneste plader. Deres rastløse og kunstneriske støjrock er stadig unik, og den fungerer fremragende, når den er bedst, men oftest er der et pænt stykke op til niveauet fra et album som ‘They Were Wrong, So We Drowned’. Således også på Loppen, hvor deres udtryk lige var en tand mindre kompromisløst og uforudsigeligt, og dermed også en tand mindre betagende og fascinerende, end man har været vandt til.

Det til trods var det stadig en god koncert, Liars gav på Loppen. Amerikanerne spiller imponerende tight, og med en fin samling af nye og gamle numre var der lidt til såvel gamle som nye fans. Man kunne sagtens have forventet endnu mere, men man kan på den anden side ikke forsvare alt for meget brok. Heller ikke selvom spillestedets vanligt problematiske lyd, lagde en dæmper på oplevelsen.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af