Thomas Buttenschøn

3 6

Thomas Buttenschøn har allerede formået at positionere sig som drengerøven med et glimt i øjet, ham med det sjove hår der kan slippe af sted med at levere charmerende børnerim og ordspil i en lind strøm. Som en hurtigsnakkende/-syngende blanding af Rasmus Nøhr og Tobias Trier er han nået ud til det brede danske publikum, der har taget godt imod hans vokale eskapader.

Umiddelbart er der ikke de store nyheder at hente på det andet album fra Buttenschøn, som igen disker op med sang, snak, skrig og skrål i utallige versioner flankeret af et tekstunivers, der leverer en række historier med inspiration i specielt kærligheden og københavnerhverdagens trummerum. Nummeret ‘Smukkere end smuk’, som er et af albummet bedste og det oplagte radiohit, får en snigende sommerfølelse til at sprede sig, mens ‘Det han lovede’ leverer en hudløst ærlig fortælling om kærlighed og uretfærdighed.

Dog er der lidt for langt mellem de rigtig gode numre, og i stedet er der meget som ikke rigtig fænger. Man mættes simpelthen for hurtigt, når nu ordene bliver så mange og konstante. Buttenschøn har dog alligevel skabt et album, der indeholder en række fine popnumre, som i langt de fleste tilfælde har meget på hjerte.

Thomas Buttenschøn. 'Billeder af min baggård'. Album. Noob Factory/Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af