Illdisposed

Ottende skive fra de regerende danske konger af dødsmetal er en tilbagevenden til klassisk Illdisposed på godt og ondt. Det er metalhåndværk af høj klasse, som vi efterhånden har vænnet os til fra Bo Summer og hans århusianske metal-militia: Groovy, tight, brutalt men alligevel forbandet catchy moderne death/thrash-metal leveret i kraftfuld og overlegen stil.

Når det er sagt, så er det også svært at komme helt op at ringe over et album, hvor Illdisposed nærmere har blikket rettet tilbage mod deres klassiske midthalvfemser-plader end fremad. Man har hørt det før, og ‘The Prestige’ føles uundgåeligt som et lidt sikkert og konservativt udspil, ikke mindst fordi albummet holder et ret uniformt udtryk gennem alle 12 numre og aldrig rigtigt bringer Illdisposed ud af deres ‘comfort zone’.

Ikke at man hverken havde ønsket eller forventet, at Illdisposed pludseligt havde købt en elektrisk ukulele og skiftet over til psykedelisk folk-rave, men selvom intet nyt i Illdisposeds tilfælde stadig er godt nyt, så afholder manglen på nye indfald i sidste ende ‘The Prestige’ fra at være mere end det.

Illdisposed. 'The Prestige'. Album. AFM/Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af