Booka Shade

At Booka Shade hører til blandt den elektroniske scenes ypperste producere beviste de med deres forrige album ‘Memento’ og ‘Movements’, hvor sidstnævnte, der var et studie i effektfuld og gennemført electro-house, bragte Walter Merziger og Arno Kammermeier rundt til verdens klubber.

Den så kendetegnende klublyd med fyldige klangbunde i et miks af house og techno er stadig at spore på ‘The Sun & The Neon Light’, men hvor det tidligere var det centrale omdrejningspunkt, har det nu fået mindre opmærksomhed til fordel for en blødere og mere tilbagelænet lyd. En lyd der til tider ansporer det cinematiske udtryk, der med sine strygerarrangementer, melodiske strukturer og bløde melankoli skaber stemningsfulde billeder, hvilket understreges af samarbejdet med Filmorchester Babelsberg. At Merziger og Kammermeier har lagt tidligere tiders dansable electro-house bag sig, demonstrerer de med velskårne popskabeloner båret af groovy toner og sikre hooklines.

Hvor fortidens udgivelser sigtede mod dansegulvet aspirerer Booka Shades tredje udspil snarere til hjemmelytning, og til trods for at ‘The Sun & The Neon Light’ ikke når tidligere tiders højder, er der stadig tale om et bemærkelsesværdigt og stilfuldt udspil.

Booka Shade. 'The Sun & the Neon Light'. Album. Get Physical/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af