C.R.A.C.

Det var følsomt og tilbagelænet, da rapperen Blu sidste år udsendte sin roste debut ‘Below The Heavens’, men nu er han på banen i en mere sprælsk form sammen med producer og rapper Ta’Raach. Duoen kalder sig C.R.A.C. og har på knap 7 dage skabt et underholdene og varieret album, man trods de løftede parader ved første indtryk har svært ved ikke at overgive sig til.

Albummet er alvorligt smittet med legesyge, hvilket resulterer i et væld af forskellige musikalske retninger. ‘Respect’ er en hilsen til den tunge hiphop, der prægede New York i de tidligere 90’ere. ‘Buy Me Lunch’ er Gnarles Barkley på helium og ‘Bullet Through Me’ er funky på en dybt foruroligende måde.

Der er flere instrumentalnumre på albummet, og da de mere regulære numre samtidig er korte, når man ikke at blive irriteret, de steder legen kammer over. De to stemmer supplerer hinanden godt, både når der rappes og croones, og man er ikke i tvivl om, at det har været sjovt at indspille.

Tekstskrivningen bærer præg af pludselige indskydelser og en kort arbejdsproces, men det er en del af charmen ved ‘The Piece Talks’, hvor talent og opfindsomhed bringer legekammeraterne langt.

C.R.A.C.. 'The Piece Talks'. Album. TRES/WME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af