Rhonda Harris – langt tilløb

Det var på forhånd lagt op til en af den slags koncerter, hvor kærestepar stå og putter sig ind til hinanden, for Rhonda Harris har mange fine sange, der kan udgøre soundtracket til en kærlighedshistorie. Det kræver selvsagt en intim stemning for at være rigtig vellykket, og den stemning formåede bandet kun delvist at skabe.

Et af de bedre øjeblikke var den kraftfulde levering af det flotte nummer ‘The Valley of Open Doors’ fra det nye album ‘Here’s the Rhonda Harris’. Mindre heldigt gik det med ‘The Pilot That Didn’t Make It’ fra samme album, som blev fremført lidt ufokuseret og slet ikke så gribende som på albummet. Koncerten blev heller ikke bedre af, at der undervejs var et par kedelige pauser, når musikerne skulle gøre sig klar. Desuden var et par af numrene ved at styrte helt til jorden, da Ned Ferms saxofon-soloer fik alt for meget plads.

Der var til gengæld ikke noget at udsætte på leveringen af det fremragende Townes Van Zandt-coveret af ‘Wating Around to Die’. En virkelig stærk sang, men bandet formåede også at levere den på bedst mulig måde med Nikolaj Nørlunds vokal i centrum sammen med Rune Kjeldsens fine guitarsoloer. Dér kom koncerten for alvor i gang, og de sidste tre-fire numre var lige så gode, men der havde bandet allerede taget et rigtig langt tilløb med mange middelmådige stationer undervejs.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af