Albert Hammond Jr.

3 6

Selvom Albert Hammond Jr. nu slipper sit andet soloalbum, vil han nok stadig primært blive husket som ham guitaristen fra The Strokes. ‘¿Cómo Te Llama?’ er for så vidt et hæderligt album, men det gør ikke det store væsen af sig eller noget uudslettetligt indtryk.

Det er forholdsvis solid guitarrock, hvor der ind imellem er tilløb til nogle fornuftige melodier, men de gode takter bliver aldrig ført helt ud i livet. Det starter ellers fint nok, men efterhånden som albummet skrider frem, bliver sangene mere forglemmelige. Vokalmæssigt kan Albert Hammond Jr. måske ikke prale af at have den største stemme i musikhistorien, men den let hæse vokal passer fint til rockmusikken.

Pladen er således en temmelig jævn omgang uden de helt store udsving. Det skulle da lige være den energiske ‘In My Room’, der er pladens højdepunkt. I den anden retning trækker så det ligegyldige instrumentale mellemspil ‘Spooky Couch’, der kværner løs i syv minutter og 22 sekunder. Fuldstændig overflødigt fyld. I forhold til The Strokes er Albert Hammond Jr. en anelse mere afdæmpet med lidt færre kanter i musikken, og måske er det en anelse vildskab, der mangler til for alvor at forløse albummet.

Albert Hammond Jr.. '¿Cómo Te Llama?'. Album. Rough Trade/A:larm.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af