Natasja

Natasjas andet engelsksprogede soloalbum efterlader desværre et indtryk af genbrugsløsninger og ekstrafyld, der overskygger det nye materiale. Megahittet ‘Calibria 2007’ har skiftet titel til ‘Calabria 2008′, men intet andet har ændret sig. Numrene ’45 Questions’ og ‘Mysterious’ er gengangere fra hendes første soloalbum, og på ‘One Love’ får hun selskab af Little Hero, og sammen flyder de over Pharfars efterhånden lidt for brugte ‘Morning’-rytme.

Heldigvis har et par af hendes nye numre dog noget ekstraordinært at byde på. Blandt andet bliver hun på den sexfikserede førstesingle ‘Better Than Dem’ på ingen måde ‘den lille fra Danmark’ i forhold til den medvirkende verdensstjerne Beenie Man. Eller nyd albummets bedste nummer ‘Jamaica Too Nice’, der er leveret af dub-legenden Mad Professor, for her beviser hun, at hendes talent rakte meget længere end røvrystende dancehall.

Man sidder derfor tilbage med blandede følelser, for på den ene side er det et album, der sætter et punktum på hendes karriere og viser os alle, hvorfor hun var den nye stjerne på Danmarks lille musikhimmel, men det også er et album, som ikke helt lever op til hendes eftermæle. Alligevel minder det os om hvilket talent, der gik tabt, da Natasja døde sidste år i en bilulykke på Jamaica.

Natasja. 'Shooting Star'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af