Akrobatik – rimakrobat i Cirkus Tam

Det kan ikke altid være lige sjovt at leve og ånde for sin musik. Tag for eksempel Akrobatik. Rapperen fra Boston udgav tidligere i år det fremragende album ‘Absolute Value’, der er en slidstærk skive med både politisk, historisk og socialbevidst kant. Men få har købt pladen og de færreste har gidet bare at lytte til den.

Det bekræftede fredagens fremmøde til amerikanerens koncert på Aarhus Took It-festivalen også. Antallet var til at overse. Ja, der var faktisk så meget plads omkring en, at man uden at ramme nogen kunne slå ud med armene, lige som Akrobatik selv må have gjort, efter han forlod scenen. Formentlig med en følelse af uretfærdighed.

For Akrobatik tog sin opgave alvorligt og forsøgte faktisk at fyre op under folket – og det er bestemt ikke hverdagskost, når man har med hiphopkoncerter at gøre. Hårdtpumpende bangers som ‘A to the K’ og ‘Put Ya Stamp on It’ fik da også et par hænder i vejret og nogle nakke til at nikke. Og en enkelt fan fik sit ønske opfyldt, da Akrobatik på hans opfordring svingende taktstokken med ‘Remind My Soul’.

Men ellers var det en underlig flad og tam stemning, som prægede koncerten. Akrobatik formåede ellers at levere sine knivskarpe rim med teknisk overbevisning og varierede fint i tempo numrene imellem. Men det meste prellede af. Eller blev bare ikke hørt. Og så kom en ellers interessant rimakrobat og hans show til at fremstå lidt ligegyldigt.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af