Pop Revo 09: Sunset Rubdown – fandens veludført

»What’s this called in the local language?«, spurgte Spencer Krug efter første nummer, mens han hævede glasset og så spørgende ud på publikummet. »Skål!« blev der råbt fra salen, og allerede der fornemmede man, at canadierne havde tilhørerne i sine hule hænder.

Det fire mand og en kvinde store orkester, der oprindeligt begyndte som Wolf Parade- og Swan Lake-medlemmet Spencer Krugs soloprojekt, åbnede Pop Revos anden dag. Og det gjorde de slet ikke dårligt. Tværtimod. For man fik i høj grad indtrykket af et rutineret band, der gladeligt byttede instrumenter og lod sig selv lege med sangene uden at henfalde til kedsommeligt øvelokale-lir. Ligeledes formåede Krug i høj grad at virke tilstedeværende over for publikum og samtidigt forsvinde og leve sig ind i sine smukke og fandens veludførte sange.

Koncerten, der varede omkring en time, var naturligt nok en rejse rundt i bandets bagkatalog, men der blev også givet smagsprøver på nye numre fra det kommende album ‘Dragonslayer’, der er ude til juni. Herfra stod især den mere rock’n’rollede ‘Idiot Heart’ stærkt. Ligeledes gjorde den evigt smukke ‘Us Ones in Between’ og den mere festlige ‘They Took a Vote and Said No’. Og det var svært at forestille sig en bedre start på lørdagens Pop Revo, såvel som afslutning på bandets Europaturné.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af