Spot 2009: Ginger Ninja – energisk stoledans

»I må altså gerne komme herop og danse«, inviterede forsanger Henrik Hamilton fra sin plads bag synths og mikrofon, men på trods af bandets voldsomt dansable indierock, tog ingen imod tilbuddet.

Archauzs store sal var fyldt til bristepunktet og lidt til, da de fire Ginger Ninjaer gik på scenen med fuld energi. Og der gik ikke lang tid, før hele salen var revet med, i en fremragende koncert der bød på spontane ‘wuhuu’er fra publikum og ligeså spontane ‘yeah’er fra bandet. Godt blev det især, da bandet åbnede op for den energiske ‘You Can Have It All’, der udløste taktfaste klap fra publikum. I alt ni sange havde kvartetten taget med, og de lover med deres fængende melodier, markante basfigurer og imponerende energi rigtigt godt for fremtiden og et kommende album.

 

Problemet ved koncerten var dog, at Archauz’ stolbeklædte gulv frarøvede publikum muligheden for at danse. Og det var en skam, når musikken nu indbød så voldsomt til det, og gav en lidt flad fornemmelse, især under de mere clubbede numre. Det forhindrede dog ikke bandet i at fyre den af, og især guitarist Rasmus Søby hoppede ivrigt rundt med armene i luften under den rockede ‘1+1=3’. Og mon ikke der bliver kompenseret for manglen på dans, når bandet om en måneds tid fyrer op under Pavilion Junior.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af