Spot 2009: White Pony – en åben fest

Lasse Lyngbo og Pato Sibenhaar bød fredag aften op til dans på Officerscenen. Med sig havde de en god håndfuld venner, og der gik ikke lang tid før Asbjørn Auring Grimm og Tobias Kippenberger fra henholdsvis Decorate Decorate. og The Floor Is Made of Lava kom på scenen og leverede det uundgågelige hit ‘Falling’.

Det bragte hurtigt gang i feststemningen. »Vi har haft én Ugens Uundgågelig, og nu vil vi lave 16 af dem«, proklamerede Pato og luftede detaljer om et kommende album, inden han præsenterede den med hans egne ord »totalt ukendte og aldrig ført hørte« Freja Loeb, som sang sig igennem en hæderlig, dansevenlig popsang.

Derefter indtog den velfriserede og totalt lokale Mager Mayn scenen. Han rappede om, hvor gerne han ville putte sine (tilsyneladende) mange tissemænd i munden, ørerne og armhulerne på de (tilsyneladende) mange kvinder, der lå henslængt omkring ham. Frygteligt interessant var det ikke.

Til sidst gik Pato, Lasse og kumpanen Pelle, der under hele showet løb rundt med et håndklæde svingende over hovedet, over til på skift at vælge et nummer, der kun måtte spille ét minut – og så forfra igen indtil alle gik amok. Der gik da heller ikke lang tid, før halvdelen af teltet havde bevæget sig op på scenen, på trods af at White Pony normalt først gør den slags klokken fem om morgenen. Klokken var knapt nok 24. Men der kan man også sagtens holde en fest.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af