My Latest Novel

Skotske alternative rockorkestre med folkloristisk bismag må bestemt tilhøre en af de invasive arter. Lyt blot til navne som Frightened Rabbit, The Delgados, The Twilight Sad og Mogwai som alle på forskellig vis har banet sig vej udenfor de skotske landegrænser.

My Latest Novel er bestemt ingen undtagelse. Deres andet afkom ‘Deaths and Entrances’ gumler sig i hvert fald som en iberisk skovsnegl ind på fremmed terræn med appetit og episk vovemod, der er som quiltet ind i det mørkegrå skotske højland. Glem alt om haggis, sækkepiber og raslende ædle dele under en ternet kilt: Her mærker man utilsløret den skotske søgang bruse autentisk i blodet, mens man bevæger sig over de stejle højdedrag.

My Latest Novel spiller med livet og længslen som indsats, og det kan heldigvis høres på ‘Deaths and Entrances’, som ganske enkelt ikke indeholder én eneste vissen blomst i den 11 numre store buket. Her dribler vemodige strygere og vokalharmonier insisterende og intelligent rundt mellem pludselige trommeangreb, luftbårne guitarakkorder, messingblæsere samt kunstneriske og litterære referencer.

My Latest Novel har begået et ualmindeligt personligt og intenst album i den magiske krydsild mellem folk, postrock og smittende umiddelbar popfornemmelse. Som bandnavnet også tilkendegiver, er ‘Deaths and Entrances’ intet mindre end en ambitiøs og tankevækkende ‘roman’, som lykkeligvis tager sig selv alvorligt, men aldrig klægt højtideligt.

My Latest Novel. 'Deaths and Entrances'. Album. Bella Union/V2/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af