Promoe

Hvad sker der lige for Promoe? I et godt stykke tid har de jävla svenskere uforbeholdent skrålet med på ‘Svennebanan’, som var der ingen dag i morgen. Promoes første album på svensk er heldigvis mere end den skamløse førstesingle, men den kære veganer kan ikke sige sig fri fra at blive både hellig og kedelig.

Looptroop-fans vil synes, at det musikalske fokus bevæger sig lige lovligt langt væk fra hiphoppen, når der inkluderes electro-elementer og roots reggae, men Promoe rapper heldigvis, som han altid har gjort, og modersmålet klæder ham. Albumtitlen refererer til, at han såmænd også er begyndt at synge lidt, hvilket rykker musikken endnu længere væk fra tidligere udgivelser.

‘Detta har hänt’ er Promoe, når han er i sit es, hvor hans flow smyger sig op af det vuggende reggaebeat akkompagneret af keys og messingblæsere. Nummeret ‘Mammas gata’ med Supreme og Timbuktu er albummets andet højdepunkt, hvor nostalgien får frit løb. Et oplagt sommerhit med nogle af Nordens bedste rappere.  

Men-men-men, halvdelen af albummet bærer i dén grad præg af, at der er blevet eksperimenteret med en ’09-electro-opdatering. Kombineret med at lyrikken er én lang overhaling til alt fra systemet til det moderne menneske, ja, så bliver det sgu langtrukkent i længden.

Promoe. 'Kråksången'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af