Mike Sheridan – dag blev til nat

I nogle lange minutter føltes en nervøs spænding i Cosmopol. Ville vidunderbarnet tabe det hele på jorden med sine dunkle og bestemt ikke lettilgængelige dub-landskaber? Svaret blev gudskelov et nej. Mike Sheridan spændte de fremmødte en smule for hårdt, men da forløsningen kom, kom den hårdt.

Publikum førtes gennem dub så dyb, som var den hentet op af selve helvedet, til fin electropop som fik vokale bidrag af henholdsvis en tam Nicolaj Rasted fra Hej Matematik og en glimrende Mads Langer. Koncertens vendepunkt kom dog med Maya Albana, der endnu engang viste sin evner som entertainer og tilførte musikken live-nerve med en pumpet version af P3-hittet ’Med Små Skridt’.

Og så var festen for alvor skudt i gang. Sheridan skruede op for minimalhousen, så det slog gnister mellem det storsvedende publikum. Det pumpede og skrattede og hev og sled, så det var en sand fryd. Dagen blev til nat, og det var helt surreelt at se dagslyset igen efter den omgang.’

Sheridan beviste denne eftermiddag, at han er meget mere end et lovende talent. Han formår som få at balancere mellem folkelig appel og personlig kant. En sjælden egenskab der kan bære meget mere end Cosmopol om eftermiddagen. Lad ham lave en fest på Arena fredag nat næste år. Knægten er klar til det.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af