Diverse kunstnere

Velkommen! Kom indenfor, snup en kulørt drink og fortsæt så direkte ud på dansegulvet.

For når det danske indie-label Crunchy Frog fejrer sin 15 års fødselsdag, så går det ikke stille for sig. Og med 25 festsange fordelt på to cd’er er soundtracket til de første timers underholdning allerede på plads.

I god kollektivistisk ånd består albummet af coverversioner af numre fra pladeselskabets bugnende bagkatalog. Og som det nærmest er standard med den type udgivelser, bliver man spist af med en yderst blandet pose bolsjer fra Choir of Young Believers indleder cd1 med en smuk afklædning af svenske First Floor Powers ‘Goddamn Your Fingers’ til The Fashion runder cd2 af med sin sfæriske fortolkning af Thaus ‘Fast Awake’.

Man kan med fordel tage ja-hatten på (eller alternativt tage programmeringsknappen i brug) og fokusere på de mest vellykkede indslag. Her finder man blandt andet Murders nænsomme omfavnelse af Learning From Las Vegas’ ‘Two Chairs’, Death to Frank Ziyanaks skæbnesvangre versionering af 18th Dyes ‘Soft the Hard Way’, Money Your Loves stemningsfulde udgave af Düreforsögs ‘Prima Ballerina’ og As in Rebekkamarias radikale nytænkning af Wolfkins ‘These Are All Illusions’.

Som tilfældet er med mange familiefester udvander mængden af mere forglemmelige indslag dog også lidt de spredte højdepunkter. Men så igen: Man vil jo heller ikke sidde og være en sur kværulant, så vi slutter med at ønske tillykke med fødselsdagen med håbet om, at de næste 15 år bliver ligeså festlige.

Stream ‘Saluting the Crunchy Frog-a-logue’ på Crunchy Frogs Soundvenue-profil

Diverse kunstnere. 'Saluting the Crunchy Frog-a-logue'. Album. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af