Ginger Ninja

Oven på et godt efterår med en del spilletid på P3 albumdebuterer københavnske Ginger Ninja nu med en plade, der er fuld af energi og udadvendte sange. Drengene kommer godt rundt i den radiovenlige popmusik og trækker flere steder paralleller tilbage til 80’ernes lettilgængelige og ikke mindst iørefaldende lyd.

‘Crying Shame’, P3-hittet ‘Sunshine’ og den nærmest Johnny Hates Jazz-agtige ‘Soldier’ er alle eksempler på det, og også Tears For Fears bør nævnes som reference. Lyden er lækker, og numrene er velspillede, men desværre er det ikke alle steder, sangene kommer helt ud over kanten. Tingene går flere steder lidt i tomgang, og flere overraskelsesmomenter ville have gjort underværker. Enkelte steder er det elektroniske islæt forsøgt i en mere ’up to date’-form, som i ‘Out of Sight/ Out of Mind’ og den glimrende og absolut hitpotentielle ‘Bone Will Break Metal’. Det klæder bandets lyd, for her er det som om, de giver lidt slip på 80’er-formen og i stedet viser, hvem de virkelig er.

’Wicked Map’ er en fin lille debut, der nok skal hive folk ud på spillestederne rundt om i landet, men de rigtig gode sange er desværre i mindretal. Og selv om et radiohit er et godt kort at have i baglommen, er der stadig ti numre tilbage i posen.

Ginger Ninja. 'Wicked Map'. Album. Sony.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af