Malk de Koijn – Langestrand på Påskeøen

Hvor ligger Langestrand? Mange har søgt, men ingen har endnu haft held til at lokalisere Malk de Koijns pudsige og til tider parodiske parallelunivers. Tusindvis af fans har efterhånden opgivet håbet om at zoome ind på området på Google Map og i stedet affundet sig med, at lokaliteten gemmer sig i tre skævt tænkende hjerners krinkelkroge.

At Musikhuzet i Rønne havde fået lov at lægge lokaler til Malk de Koijns eneste koncert i 2010, var et vaskeægte scoop, og det havde da også trukket et mildest talt blandet publikum til byen denne lørdag aften. Medrejsende Malk-fanatikere, modne øboere på tidsrejse tilbage til gymnasiet og lokale mini-hiphoppere med huen trukket godt ned i panden stod skulder ved skulder og skabte sammen en sitrende forventning, som blev indfriet til fulde i selvsamme sekund, trekløveret Geolo G, Tue Track og Blæs Bukki entrerede scenen og startede ceremonien.

Kombinationen af et Malk de Koijn i hopla, imponerende god lyd og publikums fællesskrål på samtlige kringlede rim, var hvad der skulle til for at forløse festen, og numre som ‘Fågt op i skalle’, ‘Å åå mæio’ og ‘Vi tager fuglen på dig’ pumpede en så voldsom stemning op, at man nærmest frygtede for, om klippeøen ville synke tilbage i Østersøen.

Mange har søgt, men ingen har ledt de rette steder. Men en lørdag aften klemt inde mellem Langfredag og Påskedag, stod det pludselig lysende klart: Langestrand ligger mellem granit og rundkirker på Bornholm. Her går de tre rigtige McCoys rundt og lægger læderbøffer, mens de babber på en tjalle.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af