Spot Festival 2010: Fallulah – whiskypop á go go

Med knaldrød læbestift og en flaske whisky i hånden indtog Fallulah scenen under den rytmetunge intro til titelnummeret fra hendes debutalbum ‘The Black Cat Neighbourhood’. Et album der på ganske kort tid har placeret den 25-årige sangerinde i mangen dansk musikelskers bevidsthed. Og interessen kunne da også aflæses på det talstærke publikum, der havde taget plads i det store telt på Officerspladsen.

De mange mennesker betød dog også meget snak under koncerten. Det lod dog heldigvis ikke til at gå Fallulah voldsomt meget på. Der var højt humør mellem numrene, indlevelse i de stille passager og masser af energi fra hende og de krigsmalede medmusikanter, når numrene lagde op til det.

Vi kom godt omkring i genrerne med både legesyg bastardpop på ‘Bridges’, der overraskende nok gled over i en cover-version af Gorillaz’ ‘Kid With Guns’, balkan-waltz på ‘Use It For Good’ og Iggy-punk på ‘New York, You’re My Concrete Lover’, hvor hovedpersonen formåede både at headbange og tæve en tamburin i takt på samme tid.

Undervejs betroede sangerinden os, at hun havde løjet og snydt nogle sure vagter for at få whiskyen med på scenen, og lovede i farten en flaske sprut til den, der kunne fremvise et billede af en smilende vagt. Fem minutter senere måtte hun rød i kinderne nødtvungent aflevere sin whisky til en snarrådig mand oppe foran til stor morskab for publikum.

Selv om enkelte numre ikke fremstod lige så stærke live som på plade, fik Fallulah dog vist, at hun absolut har fortjent opmærksomheden. Hun er en herligt sammensat entertainer med en kraftfuld stemme, masser af udstråling og ikke mindst et ganske underholdende bud på, hvordan kantet popmusik kan lyde i 2010.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af