Spot Festival 201: The Blue Van – vild fadølsfest

De har vind i sejlene, drengene fra The Blue Van. Flere af deres sange har indfundet sig i amerikanske tv-serier, og ‘There Goes My Love’ har sågar været med til at booste salget af Apples nye iPad. Deres musik befinder sig dog et stykke væk fra 2010’s teknologiske gadgets og har sine rødder i 60’ernes musikalske højdepunkter krydret med glamrockens charme og selvsikkerhed.

The Blue Van er altid en oplevelse live. De formår at sparke til publikums hjerter ved en energisk og rockpotent indsats, hvor alle bandmedlemmer med kåd charme opfordrer publikum til rockfest. Således også denne aften, hvor de med enorm selvsikkerhed åbnede kisten til godter fra deres musikalske glanskatalog og skabte en vild fadølsfest. Teltet på Officerpladsen var fyldt, og fra første akkord var publikum i de danske nostalgirockeres skæbne. Erfaringen lyste ud af de fire bandmedlemmer, og de virkede oprigtig glade over at stå over for et dedikeret dansk publikum.

Man kan sige meget om The Blue Vans stædige insisteren på at leverer 60’er-rock fra hoften, men bandets korte sæt var dejligt spændstigt, og forsangeren Steffen Westmark lød fantastisk rusten under pinsesolen. De brændende riff, lirede keyboardtoner og bandets velkendte underholdende positurer blev aldrig klichéfyldte, mest af alt fordi legesygen og det musikalske overskud skinnede fra de storsmilende bandmedlemmer. Dagens koncert var endnu et flot hak i spaden, der beviste, at den nostalgiske pigtrådsrock stadig har eksistensberettigelse.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af