Spot Festival 2010: The Kissaway Trail – for hele familien

Lad det være sagt med det samme. The Kissaway Trail så godt ud, da de seks unge Odense-fyre entrerede scenen iført obligatoriske indieuniformer – stramme jeans og ditto skjorter eller t-shirts samt en sej tatovering hist og her.

I dagens anledning var bandet udvidet til en sekstet med en percussionist med et munkehår, der ville få salige Broder Tuck til at blegne af misundelse. Og denne lille udvidelse af ensemblet viste sig at være ganske frodig og givtig for de sympatiske odenseaneres storladne og Arcade Fire’ske lydbillede. ‘Munken’, der viste sig at være Frank William – leder af knallertbanden De Vilde Hjerter kendt fra filmen af samme navn – agerede som en energisk og værdig dansk pendant til The Brian Jonestown Massacres tamburinspillende midtpunkt Joel Gion, og han tilførte koncerten det ekstra krydderi af vildskab og kådhed, som af og til kan skille de gode fra de fantastiske.

Drevet frem af Hasse Mythskovs helt igennem stabile og buldrende trommer ‘uhhhh’ede og ‘åhhhh’ede orkesteret sig igennem numre fra dette års fine toer ‘Sleep Mountain’. Ledt an af de to vokalister Thomas Fagerlund og Søren Corneliussen blev stikkene taget hjem med den ene smukke og svulstige indiehymne efter den anden. Koncerten kulminerede med en overbevisende fællessangsudgave af gennembrudshittet ‘Smother+Evil=Hurt’ og slutteligt en definitiv udgave af ‘SPD’, der cementerede det faktum, at ganske få danske indiebands når odenseanernes niveau i disse dage. Og man gik fra koncerten med en følelse af, at bandet gjorde det, de er bedst til, så både fædre, mødre, sønner, døtre og alle os andre kunne være svært tilfredse.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af