Before the Show

Nogle gange er en kold øl på en varm sommerdag det eneste rigtige, selv om du på ingen måde bliver overrasket over oplevelsen. Sådan er det med ‘Hearts & Heads’, omend der er skyer på himlen på netop denne sommerdag. De lyse indierockede melodier til trods lurer melankolien nemlig lige under overfladen, og man forventer, det kan bryde ud i styrtregn, hvornår det skal være.

Det er som om, Before The Show beskriver et parforhold, der er på vej ned ad bakke. Der er mange gode minder, men det er bare ikke nok længere. Forholdet står overfor et vendepunkt, og det er med en vis frygt, man imødegår den uundgåelige samtale. Hvad nu hvis det skal slutte her?

Afklaringen kommer aldrig, men stemningen er der hele vejen. Det bliver mere og mere trist, jo længere man når ind i pladen, og jo tættere man kommer på vendepunktet i forholdet, men det bliver aldrig kedeligt, blot langsommere og mørkere. Det er afslappende, men på en sitrende måde. Der er noget vigtigt, der presser sig på og gør det umuligt at falde i staver. Det er med en naturlighed og nødvendighed, at albummet skrider frem, og det gør ‘Hearts & Heads’ til en stærk debut.

Before the Show. 'Hearts & Heads'. Album. Trak2r/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af